Hei og velkommen til Mi Mio sin blogg!

 

Her er butikken vår!

Ja, da har vi vår egen blogg, og tenkte at det er naturlig å begynne med begynnelsen!

Jeg heter Tone, og Mi Mio er «barnet» mitt, barnebutikken som jeg har drevet i 21 år.

Mi Mio er en butikk med barneklær som i dag holder til på Amfi Bjørkelangen Torg.

Det er litt tilfeldig hvordan livet blir og hva man skal gjøre, og at jeg som ung dame for mange år siden, endte opp med å drive butikk, det er tilfeldigheter – OG kjærligheten…. Ja, jeg traff mannen min som er 2.generasjons kjøpmann, begge foreldrene har drevet butikk på Bjørkelangen siden midten av 70-tallet – og vipps, så var jeg bitt av basillen…

For å gjøre en lang historie litt kort, og for dere som ikke kjenner til oss, så har Mi Mio vært på flyttefot et par ganger. Vi begynte i kjellerlokalet til butikken til «svigers», for deretter å flytte ut i gågata, og denne høsten har vi 7-års jubileum på det nye og fine Amfisenteret her på Bjørkelangen. Må jo også nevne at vi er en «familie-butikk» vi har også en avdeling med klær til dame og herre: MUST – vi er altså to butikker i en! Vi jobber på kryss og tvers og hjelper hverandre i en travel og morsom hverdag på jobb!

Mye er erfart og lært på disse 21 årene, og jeg er faktisk norges første som tok fagbrev i butikkfaget – litt stolt av det, da:) Jeg er også stolt og glad over å ha «overlevd» i alle disse årene, mange barnebutikker har kommet og gått rundt oss – ja, det kan være tøft å drive en frittstående butikk med barneklær – men, det gjelder å følge utviklingen og markedet – og endringer skjer fort!

Her er avdelingen med ull:)

I dag er det en helt annen måte å drive butikk på enn for få år siden, da tenker jeg på sosiale medier og nettbutikk – noen kjøpmenn ser på bl.a netthandel som en trussel, men her er det bare å benytte muligheten og slenge seg med – det er kjempegøy – og FOR en mulighet!

Som mange av dere vet, så har vi egen nettbutikk: www.miotrend.no – si sender varer til hver eneste krik og krok i landet, vi har mange faste kunder og hyggelige følgere på FB og IG (@mimio-barn)

Det å følge opp sosiale medier er en jobb som krever deg 100% prosent, men jeg storkoser meg med å lage innlegg for å vise dere alt det fine barnetøyet vi har i butikken og på nett – tenk at lille Mi Mio har kunder over hele Norge, det er kjempegøy! Og takket være alle dere lokale kunder OG nettkunder så går Mi Mio så det suser, og vi er i startgropa til å utvide utvalget vår med flere nye og spennende merker – så følg med!

Det var bitte litt om oss, håper at du har lyst til å følge oss og meg videre her på bloggen…

Hilsen Tone

Ps! Må absolutt ikke glemme mine superflinke og trofaste ansatte som «gir alt» for butikken: Nina, Heidi, Hanne, Kine og Marthine – disse fine jentene skal dere få hilse på senere.. (+ «gubben» Kjetil,  da, som er «logistikk-sjef» og pakker nettordre!)

Snakkes…